FIZESSEN KEVESEBB ENERGIASZÁMLÁT! ENERGIA MEGTAKARÍTÁS! TURBO BOOSTER!

GÁZMEGTAKARÍTÁS! SZOLGÁLTATÓVÁLTÁS! MINUSZ 8-10% GÁZSZÁMLA! TURBO BOOSTER! HÁZILAG IS BESZERELHETŐ, NEM ENGEDÉLYKÖTELES!

SZERETNE OLCSÓBB GÁZSZÁMLÁT? RENDELJE MEG A TURBO BOOSTER MÁGNESES ELVEN MŰKÖDŐ TALÁLMÁNYT!

magnetgaz.jpg

Ha a fenti képre klikkel megnézheti videón, hogyan kell konvektorra feleszerelni.

LEÍRÁS:

Akkor nézzük, hogy miről is van szó, amivel Ön is csökkentheti a gázfogyasztását.

Használatával csökkenthető a gázfogyasztás, mivel az erős mágneses térben a szénhidrogén (pl. a fűtésre használt földgáz) mágnesezhető. A mágneskezelt gáz pedig jobban keveredik a levegővel. Hatására több hő szabadul fel, amit műszeresen lehet ellenőrizni. A gyűrű alakú házban speciális mágneseket (neodymium) helyeznek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hoznak létre a gyűrű közepén. Élettartama gyakorlatilag végtelen, kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz.

A Neodimium-vas-bór mágneseket 1980-ban fedezték fel, jelenleg ez a legmodernebb mágnesfajta. A szamárium-kobalt mágnesekkel együtt a ritkaföldfém mágnesek csoportjába tartoznak. Fő előnyük a szamárium-kobalttal szemben a jobb mágneses tulajdonságok.

ÁRA: 13.990 HUF

KLIKKELJEN A KÉPRE ÉS NÉZZE MEG VIDEÓBEMUTATÓNKAT, HOGYAN KELL GÁZKAZÁNRA FELSZERELNI!

 gazkep_2.jpg

 Beszerelése házilag is egyszerű:

Az égéstérhez a legközelebb helyezve a legjobb az elérhető gázfogyasztás csökkenés. A gázmegtakarítás eredménye akár 10-30%-ot is elérhet. A felhelyezés után ajánlott a berendezés újbóli beszabályozása, hogy a legnagyobb megtakarítási eredményt lehessen elérni. Az újbóli beszabályozás nélkül is érezhető a gázfogyasztás csökkenése, de a maximális eredményhez szükséges a beszabályozás.

Az égéstérhez minél közelebb felhelyezve érhető el a legnagyobb gázfogyasztási megtakarítás. Az ilyen használatnál semmiféle utólagos teendő nincs. A felhelyezés után azonnal használható.


 Magyarországon engedélyezett gázkészülékek mindegyikébe a gázkészülék átalakitása nélkül beszerelhető. A beszereléshez, semmiféle engedélyre nincs szükség, hiszen a gázkészülékben semmilyen jellegü átalakítást vagy megbontást nem kell elvégezni.

Természetesen a műveletet bízhatjuk szakemberre, a gázkazán illetve "cirkó" újra beszabályozása szükséges lehet. Mi magunk szereltük be otthonunkban, a beszabályozás annyiból állt, hogy alacsonyabbra vettük a gázt.


A jelen pillanatban használatos Magyar Szabvány szerint a készülék felhasználása jogszerű, és nincs szükség a helyi gázszolgáltató engedélyeire!! Az eredmény 15-30%-ot is elérhet.

Mivel a fizikai beavatkozásunk kifejezetten a gázra hat, ebből eredően egy jobb minőségű égés jön létre, ami több hasznos hőt jelent számunkra. Ezáltal csökken az elégetlen szénhidrogének mennyisége. Ez a módszer a legkomolyabb tüzeléstechnikai égőfejekhez is adaptálhatók.

A Booster használatával nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem tevőlegesen is hozzájárul a kevesebb környezetkárosító anyagok kibocsátásához.

ÁRA CSAK 13.750 HUF

 MEGRENDELHETŐ: +36 70 300 3054

showexpo@freemail.hu

--------------------------------------------------------------------------------------------

LINKAJÁNLÓ:

LELEPLEZŐ - Országkrónika, könyvújság: www.leleplezo.hupont.hu

OLCSÓBB ENERGIA: www.energiaklub.hupont.hu

MÉREGTELENÍTÉS, MÁJTISZTÍTÁS: http://showexpo.hupont.hu/13/eletenergia-taplalkozas

Utalány elfogadó hely:

étkezési utalványt (Sodexo Pass, Ticket Restaurant, Enni-kék), utalványokat elfogadunk bizonyos táplálék kiegészítők ellenértékeként!

 sodexho.jpg

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS, MURPHY KÖNYVEK: www.showexpo.hupont.hu

MUNKALEHETŐSÉG: BŐVEBBEN... 

HASZNOS: www.hasznosoldalak.hu 

Keresned sem kell!   Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 18
Heti: 121
Havi: 91
Össz.: 134 931

Látogatottság növelés
Oldal: GÁZMEGTAKARÍTÁS! OLCSÓBB GÁZSZÁMLA
FIZESSEN KEVESEBB ENERGIASZÁMLÁT! ENERGIA MEGTAKARÍTÁS! TURBO BOOSTER! - © 2008 - 2023 - turbobooster.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »